Wim van Stiphout: Gitaarles Nijmegen

Ik ben Wim van Stiphout, ik ben 52 jaar en geef al zo'n 35 jaar gitaarles aan kinderen, jongeren en volwassenen. Ik ben met lesgeven begonnen toen ik op het conservatorium studeerde. Daarna heb ik mijn opleiding gehad van de gitaarleraar Ton Boudewijn. Ik heb in al die jaren veel ervaring opgedaan in lesgeven.


Producties en optredens
Ik heb aan vele producties meegewerkt, zowel klassiek als populair; onder andere de cd van Carmina Ludens (klassiek koor), de cd 'Back to the Roots' van J.D. Mandengue (Afrikaanse muziek, ex Osibisa) , Henk Wanders , 'Start' (ex Frank Boeien, pop). Verder heb ik een enkele keer met televisieprogramma's meegewerkt: 'Nachtgedachten' van de KRO en een special over Anne Frank met de Carmina Ludens.

Ik ben ook al jaren begeleider van zangers. In het verleden heb ik solo opgetreden met klassieke programma 's. Ook speel ik incidenteel klassieke en populaire muziek met andere muzikanten zoals de pianist Johannes Heinen (jazz en klassiek).

Specialisme
Mijn specialisme is muziek uit de Middeleeuwen en de Renaissance, maar ik ben ook gek op Spaanse muziek, salsa en jazz. Verder improviseer ik graag. Ik durf mijzelf wel een duizendpoot te noemen!

 

Heb je vragen of wil je je opgeven voor een oefenles, neem dan gerust contact met me op via e-mail of telefoon.

 

adres: Groesbeeksedwarsweg 268  6521 DV Nijmegen

 

telefoon: 024 322 3052

 

mobiel: 06 55 347 387

 

e-mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.